Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Dny Marianne - tradiční slevová akce

10.09.2019 Albi prodejny

Přijďte si nakoupit hry na dlouhé podzimní a zimní večery, vánoční dárky s předstihem, nebo jen něco pro radost. Vše s parádní slevou slevou 25 %.

 
Sleva 25 % platí na všech prodejnách Albi na celou naši nabídku, takže od 13. do 15. září můžete nakupovat za pohádkově nízké ceny!
 
Co k nákupu potřebujete? Kupónovou knížku se slevovými kupóny Albi ze zářijového vydání časopisu Marianne. Vystřihněte si kupony z kuponové knihy, v každém z Albi obchodů si vyberte to, po čem toužíte a u pokladny předložte příslušný kupon. 
 
 
Nebo ještě lépe – stáhněte si mobilní aplikaci pro iOS nebo Android - v aplikaci najdete kompletní adresář Albi prodejen včetně otevírací doby, navigaci do jednotlivých našich obchodů a spoustu dalšího! Aplikace vás dovede přímo k nám, a pokud nemáte ani jeden z časopisů Marianne, můžete slevové kupóny získat přímo v telefonu.
 
 
 
Aplikaci pro telefony s Androidem najdete v Google Play obchodu, aplikaci pro telefony Apple najdete iTunes. 
 
Držitelé platebních karet Mastercard mají u Albi nárok na speciální slevu 3 % navíc. Více informací o slevové akci najdete na stránkách Dny Marianne.
 
Upozornění - slevu nelze kombinovat s dalšími slevami produktů v prodejnách ani s přičítáním bodů na klubovou kartu Albi. 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI