Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Podzimní veletržní 20% sleva na vše od ALBI

08.10.2015 Ze života Albi

Přijďte si prohlédnout nové hry, hračky, vtipné i milé dárky, barevné diáře a doplňky na naše stánky na veletrzích For Toys a Dětská planeta v Praze!

Veletržní 20% sleva na vše od ALBI - For Toys a Dětská planeta v Praze

Podzimní veletrhy jsou tu a s nimi i skvělá možnost podívat se na novinky a nakoupit se slevou. Stánek ALBI najdete na obou pražských veletrzích pro děti - FOR TOYS i Dětská planeta!

FOR TOYS

Od čtvrtka 8. října do neděle 11. října na výstavišti v pražských Letňanech - veletrh plný hraček a her, který najdete na adrese Beranových 667, Praha 9 - Letňany - více info na webu www.fortoys.cz

Stánek ALBI je v hale č. 1, stánek A20.

DĚTSKÁ PLANETA

Od pátku 13. do neděle 15. listopadu na výstavišti v pražských Holešovicích - veletrh hraček, her a dětských potřeb, který najdete na adrese Výstaviště 67, Praha 7 - Holešovice - více informací na webu http://www.detskaplaneta.cz.

CO NA VELETRZÍCH NABÍZÍME?

Veletrhy jsou samozřejmě plné novinek - v edici Kouzelné čtení jsme nedávno uvedli nové puzzle a také výhodná balení nové elektronické ALBI tužky společně s knihami, pro děti připravili nové hry na párty Pohádkohraní nebo Párty Alias Junior 2, v úspěšné edici iKnow hru iKnow Česko, experimentální sadu pro mladé robotiky Robot atd. Z dárků na veletrhu najdete novinky z řady Original (vtipné budíky, kosmetické tašky, pilníčky na nehty), uvádíme novou řadu zábavných designových drobností do kanceláře nebo domů Home office, do rodiny hřejivých plyšáků jsme přidali nová zvířátka, do Dobrot přibyly nové čaje s věnováním a malé medíky... 

Přijďte se podívat a nakoupit s výhodnou slevou 20 %!

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25