Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Robinson Crusoe připluje do ALBI v březnu

27.01.2016 Hry a zábava

Dlouho očekávaná strategie Robinson Crusoe - Dobrodružství na prokletém ostrově - jde do tisku a na trh ji ALBI uvede už v březnu!

 
Dlouho očekávaná novinka - strategická kooperativní hra Robinson Crusoe se objeví na trhu začátkem března. Omlouváme se tímto za zpoždění oproti plánovanému termínu, který jsem dříve avizovali.
 
Robinson Crusoe - Dobrodružství na prokletém ostrově - je kooperativní hra pro 1 až 4 hráče, která otestuje schopnosti spolupráce v souboji s nástrahami drsného ostrova. Jako trosečníci si projdete sedm různých scénářů, v nichž zažijete pokaždé unikátní dobrodružství - pokusíte se postavit signální vatru, prozkoumáte opuštěné vesnice domorodců nebo se budete muset vypořádat s erupcí strašlivého vulkánu. Přežijete a splníte úkolu, které máte?
 
 
Hra je neuvěřitelně bohatá na herní materiál - herní plán, 11 dílků ostrova, 90 karet dobrodružství, 73 karet událostí, 52 karet záhad, 30 karet vynálezů, 16 karet zvířat, 8 karet vybavení, spousta žetonů (zranění, efekty, objevy, úkryty, dobrodružství), nálepky na figurky, 12 kostek, 7 scénářů, spousta dřevěných figurek (hráči, dodatečné figurky, suroviny, 4 karty postav v mužském i ženském provedení atd.
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25