Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Patronkou Kouzelného čtení je Zora Jandová

20.05.2014 Hry a zábava

Na pražském veletrhu Svět knihy jsme představili náš nový projekt - Kouzelné čtení - interaktivní mluvící knihy nejenom pro děti!

Patronkou Kouzelného čtení se stala Zora Jandová...
 
Patronkou Kouzelného čtení se stala Zora Jandová, šéfredaktorka nejmladší stanice Českého rozhlasu Rádia Junior.
 
„Projekt Kouzelné čtení mě oslovil hlavně proto, že děti vrací opět ke knihám. Je to ideální mezistupeň mezi tabletem a knihou. Interaktivní je totiž jen pero, které s dítětem komunikuje, jinak je vše založené na knize, která rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu,“ říká Zora Jandová. A dodává: „Kouzelné čtení jsme proto moc rádi zařadili do naší edice „Rádio Junior doporučuje“.
 
Se Zorou Jandovou na prvních knihách Kouzelného čtení pro děti spolupracovali mimo jiné Otakar Brousek ml. a Josef Somr. 
 
Unikátní vzdělávací koncept interaktivních knih nabídne v červnu první tři knihy - Svět zvířat, Atlas světa a pohádkovou knížku O perníkové chaloupce. O projektu se dozvíte více na jeho stranách www.kouzelnecteni.cz, jednotlivé knihy si můžete samozřejmě prohlédnout i na stránkách Albi.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25