Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Kouzelné novinky na rok 2017

14.02.2017 Hry a zábava

Vaše oblíbená edice Kouzelné čtení se letos rozroste o řadu nových knížek, které hravým způsobem seznamují Vaše ratolesti se světem kolem nás.

Pojďte s námi objevovat! Vaše kouzelná tužka se už nemůže dočkat pořádné porce novinek.

Kouzelný slabikář

Interaktivní slabikář Moje první písmena seznámí děti se všemi písmenky české abecedy. Děti navíc zjistí, co jsou to slabiky a mohou si vyzkoušet slabikovat jednotlivá slova.  Navíc  na ně čekají básničky Jana Vodňanského, krásné ilustrace Ladislavy Pechové, spousta zábavných kvízů a písmenková pohádková hra.
 

Dobrodružství za humny

Zvířátka na statku pozvou nejmenší děti na dobrodružnou výpravu pejska Čendy za ztraceným kůzlátkem. Kniha plná zábavných říkanek a informací o tom, co zažil malý pejsek na statku a kousek za ním.
(jaro/léto 2017, pro děti od 2 let)
 

Zábavná čísla

Moje první čísla ukáží dětem, že i čísla mohou být zábava a naučí je rozeznat jedničku od trojky a šestku od dvojky. S pomocí chytré knížky mohou rodiče dětem osvětlit základy počítání a zábavnou formou s nimi počty procvičit. 
(léto 2017, více než 2000 zvuků a textů, od 3 let)
 

Tůůůůůů tůůůůůů jedůůůů!

S knihou Dopravní prostředky se děti projedou autem, vlakem či letadlem, navštíví hangár letiště i přístaviště, a hlavně se naučí dopravní značky a základní pravidla silničního provozu.
(léto 2017, pro děti od 3 let)
 

Zpívej se mnou

Oblíbené Zpívánky se dočkaly nového dílu, ve kterém si děti opět mohou zazpívat a také zahrát na Kouzelné piáno. Klasické písničky jako je Běží liška k Táboru, Když jsem já sloužil či Pásla ovečky ilustrují povedené obrázky Ivety Autratové.
(podzim 2017, pro děti od 3 let)
 

Prehistorie ožívá

Knížka Dinosauři děti zavede do zkamenělých lesů, do pouště Gobi  a hlavně do doby, kdy naší planetě vládli obří ještěři. Mluvící kniha o dinosaurech osloví malé i velké paleontology také spoustou zábavných kvízů.
(podzim 2017, pro děti od 6 let)
 

Barevná příroda

V Hravé přírodovědě najdou děti odpovědi na základní otázky o podnebí nebo ročních obdobích a poznají blíže jednotlivé oblasti České republiky. Zjistí více o řekách a jezerech, horách i nížinách a dozví se základní informace o typických i vzácných rostlinách, stromech i zvířatech, která v naší zemi žijí. 
(podzim 2017, pro děti od 6 let)
 

Upovídané pověsti

Staré pověsti české přinášejí soubor osmi pověstí a bájí z české "prehistorie" ilustrovaných Antonínem Šplíchalem. Podíváte se do časů praotce Čecha, Bivoje, Libuše či Přemysla a poznáte život našich předků v době, kdy se Slované usazovali v Evropě. (léto 2017, pro děti od 8 let)
 

Mluvící mapy

Mapa světa a Mapa ČR jsou interaktivní puzzle nabité spoustou zeměpisných zajímavostí světa i České republiky. 
(podzim 2017, pro děti od 5 let)
 
Aktuální stav všech našich novinek můžete sledovat na stránkách kouzelnecteni.cz - novinky skladem se hned objeví na našem e-shopu a o chvíli později i na našich dárkových prodejnách.
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI