Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Kouzelné čtení vybráno rodiči jako Hračka roku 2016

25.11.2016 Hry a zábava

Elektronickou Albi tužku s Atlasem světa označili rodiče a odborná porota v anketě Hračka roku jako nejlepší vzdělávací hračku pro děti.

V kategorii "Vzdělávací kreativní hračky" kromě Atlasu světa z edice Kouzelné čtení bodovala také hra Na farmě, která pro sebe získala třetí místo. V kategorii "Venkovní hry" braly ještě stříbro kuželky Mölkky a ve "stolních hrách" si bronz odnesly Velbloudí dostihy

Soutěž Hračka roku vznikla v roce 2008 a v letošním roce se uskutečnil už její IX. ročník. V anketě se každoročně vybírají a oceňují nejlepší hračky prodávající se v České republice. O umístění v šesti základních kategoriích rozhoduje veřejné hlasování a současně i odborná porota složená z odborníků z oblasti psychologie, pedagogiky a práce s dětmi. Z vítězů jednotlivých kategorií se poté vybírá absolutní vítěz. Více o soutěži najdete na jejich stránkách - www.hracka-roku.cz.

Pokud ještě edici Kouzelné čtení neznáte

Kniha Atlas světa a interaktivní elektronická tužka vám umožní zažít vždy něco nového. Kniha je určená pro všechny, co se zajímají o zeměpis, věkové rozpětí je 6 - 99 let. Atlas světa je skvělým doplňkem pro školáky, hravou formou si procvičí zeměpis i všeobecný přehled o celém světě, obsahuje 3 různé obtížnosti kvízu a je tak vhodná pro mladší i starší děti, přináší ucelené informace a upoutá krásnou grafikou, která osloví i dospělé. Interaktivní kniha Atlasu světa přiláká i ty, kteří zeměpis nemají rádi.

Více o Kouzelném čtení najdete na samostatných stránkách kouzelnecteni.cz.

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25