Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Herní novinky - co jsme uvařili v herní kuchyni přes léto

14.09.2016 Hry a zábava

Na přelomu srpna a září jsme uvedli celkem osmnáct nových společenských her! Jste zvědaví? Víkend podle televize Nova, Vlajky, Pivní párty - ochutnejte...

V kostce!

Populární hry V kostce! už asi nemusíme tolik představovat. Jednoduché vzdělávací hry plné zajímavých informací, které parádně procvičí paměť. A navíc se vždy dozvíte něco nového. Vyberte si kartu, deset vteřin si ji pečlivě prohlížejte, potom ji otočte a zkuste odpovědět na vybranou otázku. Jestli odpovíte správně, je karta vaše. 

V edici her V kostce nově vychází V kostce! Vesmír a V kostce! Města. První hra vás na 70 kartách provede tím nejzajímavějším z kosmonautiky, astronomie i astrologie. V kostce! Města vás zase provedou nejkrásnějšími městy naší planety, dozvíte se o jejich památkách i tradicích. 

Víkend - hra podle pořadu televize Nova

Kvízová hra inspirovaná stejnojmenným pořadem televize Nova. Hráči se v ní, stejně jako diváci v pořadu, seznámi s populárními i méně známými příběhy štěstí a tragédií, výher i proher, objevů i nezdarů. Hra Víkend je hra pro celou rodinu, která vás bude těšit, bavit a při které si odpočinete jako o víkendu.

Vlajky - kvízová hra nejen o státních symbolech

Pro všechny milovníky zeměpisu, pro všechny cestovatele a brouzdaly po mapě je nová kvízová hra Vlajky. Pro výhru nebude stačit pouze poznat vlajku země, bonusové body, které vás posunou k vítězství, se skrývají i ve znalostech hlavních měst a přehledu o obyvatelích a přírodě jednotlivých států. 

Vesmír - nové puzzle z edice Kouzelné čtení

První podzimní novinka z nejprodávanější ALBI edice Kouzelné čtení - puzzle Vesmír. Složte si puzzle a vydejte se do vesmíru. Seznamte se nejen s jednotlivými planetami sluneční soustavy a vybranými souhvězdími, ale například i s technickými vymoženostmi, které člověku umožňují prozkoumávat vesmír. Kromě různých informací a zvuků kniha obsahuje také interaktivní texty. Puzzle nefunguje bez elektronické ALBI tužky!

Experimentální sady

Pro všechny malé vědce a vědkyně, experimentátory a odvážlivce, kteří se nebojí prozkoumávat tajemství fyziky, mechaniky a chemie. Čtyři zbrusu nové experimentální sady, které dětem odhalí základní fakta o tom, jak funguje svět kolem nich.

Mechanická laboratoř - experimentální stavebnice s možností vytvořit si 50 modelů od páky a kladky až po složitější modely, jako je letadlo, jeřáb, dragster či autíčko s mechanickou převodovkou a elektromotorem.

Velká chemická laboratoř - sada představuje moderní, plně vybavenou laboratoř pro studium chemie zábavnou formou.

Velké pravěké akvárium - vylepšené pravěké akvárium určené pro chov oblíbených listonohů. Větší nádrž lze nyní na dvou místech přehradit, pokud chceme zabránit vzájemnému kontaktu těchto živočichů.

Moje první experimenty - desítky zajímavých experimentů pro děti již od 6 let, které je zábavnou formou seznámí se základy fyziky, chemie nebo třeba optiky.

Pivní párty

Rychlá postřehová hra na párty. Máte rádi točené nebo lahvové? V této hře to není podstatné, neboť v ní rozhoduje dobrý postřeh a rychlá reakce. 

Hry do auta

Tři hry, které ocení zejména rodiče cestující s dětmi v autě. Vyberte si z malých karetních her Značky, Bingo nebo Kvízy - hry mají jednoduchá pravidla a cvičí dětskou pozornost, vyjadřovací schopnosti a rozšiřují slovní zásobu. Každá z her se hraje trošku jinak, ale jedno mají společné - klid na zadních sedadlech auta během cesty...

Kvízy do kapsy

Oblíbené kvízovky do kapsy, které lze hrát samostatně nebo je použít jako rozšíření do kvízové hry Česko! Nově vyšlo celkem pět her - Světové osobnosti, Světová historie, Svět dopravy, Česká města a specialitka pro milovníky piva Svět piva. 

Doufáme, že se vám naše novinky líbí! Hodně hravých hodin přeje Herní tým ALBI ;-)

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI