Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Deskové hry jako skvělá učební pomůcka

23.05.2016 Hry a zábava

Můžou být deskové hry efektivní učební pomůckou? Přesvědčte se sami. Využijte nabídky na vzdělávací ALBI hry za skvělou cenu.

 
Deskové hry mohou jsou jednou z mnoha výborných učebních pomůcek při uplatnění principů vnitřní diferenciace a individualizace. Mohou být dobrou nosnou bází, na kterou si učitelé „pověsí“ výukový obsah, který potřebují.
 
Jak už samotná praxe ve školství dokázala, hry mají dnes své opodstatněné místo nejen v zájmovém vzdělávání, ale mají velký vliv na získávání a rozvoj klíčových kompetencí. Využití her ve výuce automaticky přináší do hodin skupinovou práci. Učí řešení problémových úkolů pod časovým stresem zábavnou a odlehčující formou, klade vysoké nároky na rozvoj slovní zásoby, schopnost jasně a srozumitelně vyjádřit svůj názor. Učí vcítit se do druhých, spolupracovat v kolektivu a další a další pro plnohodnotný život nezbytné schopnosti a dovednosti.
 
Hry samozřejmě nikdy nenahradí kvalitní práci pedagoga, ale ve spojení s jeho osobními kvalitami a jeho odborností, mohou být zajímavou a smysluplnou alternativou pro rozšíření a zpestření vyučovacích hodin. *
 
* Použitá literatura: Iveta a Jan Vodičkovi: "Rozvoj klíčových kompetencí hrou". Kontakt tel. 728 213 180, mail vod5ka@seznam.cz

Co Vám ALBI nabízí?

Nabídka vzdělávacích her pro zážitkovou pedagogiku - ALBI hry do škol

Leták s nabídkou
pro školy

Kompletní nabídka vzdělávacích her pro školy - platí do 31.12.2016!

Ke stažení (PDF, 1 MB)

SLEVA 40 % – Na naše společenské hry a vzdělávací produkty. Nabídka platí do 31. 12. 2016. Své objednávky zasílejte na adresu skoly@albi.cz.
 
NADSTANDARDNÍ SERVIS – Nákupem her přímo od ALBI získáte nadstandardní servis. Poztrácely děti herní komponenty? Nevadí, dodáme Vám chybějící dílky zdarma.
Nebo jste po vyzkoušení hry zjistili, že se Vám do školy nehodí? Pak Vám hru vyměníme za jinou.
 
POMOC S VÝBĚREM – Nevíte, které hry jsou pro Vás vhodné? Zkontaktujte našeho obchodního zástupce a ten Vám doporučí nejvhodnější hry dle Vašich potřeb.
 
Přiložená cenově zvýhodněná nabídka obsahuje vybrané hry pro zpestření vyučovacích hodin i pro práci ve školních klubech a družinách. Poskytnutá sleva platí na jakýkoli produkt herního sortimentu Albi. Máte-li zájem o jinou deskovou či karetní hru, která není obsažena v nabídce, napište nám.
 

Jak hry objednat?

Objednat hry můžete na adrese skoly@albi.cz, prosím při objednávce uveďte  následující náležitosti:
  • Fakturační adresu (včetně IČ)
  • Dodací adresu (včetně kontaktní adresy a telefonního spojení)
Pro odeslání zásilky využíváme přepravních služeb na dobírku. Dopravné nad 3000 Kč je zdarma. Akce platí do 31.12. 2016! 
 
S dotazy se prosím obracejte na e-mail skoly@albi.cz nebo na telefon 730 598 146. 
 
Přejeme Vám příjemné zpestření vyučovacích hodin.
 
Váš herní Albi tým
 
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25