Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Co pro Vás ve hrách připravujeme?

07.04.2014 Hry a zábava

Letošní rok je napěchovaný novinkami. Uvedeme unikátní kvízovku iKnow, pohádkové hry pro děti, kostkovou hru Bang! nebo např. logickou hru Enigma!

Nová akční stolní hra Angry Birds...
 
Angry Birds stolní hra
Datum uvedení: 1.6.2014 - již vyšlo a je v prodeji
Akční stolní hra pro malé i velké, ve které si naštvaní ptáci opět vyřizují účty s drzými prasaty.
 
Karetní hry želvy Ninja...
 
Karetní hry želvy Ninja
Datum uvedení: 1.6.2014 - již vyšlo a je v prodeji
Karetní hra pro milovníky želv Ninja. Změřte svoje síly v přebíjení s vlastnostmi oblíbených postav na kartách.
 
Sada osmi karetních kvízovek, které lze hrát samotatně nebo použít jako rozšíření k Česku...
 
Kvízy do kapsy
Datum uvedení: 1.6.2014 - již vyšlo a je v prodeji
Kvízové hry si od teď můžete vzít i s sebou na cesty. Do malé krabičky se nám vešlo 300 otázek a odpovědí. 
Připravujeme tato témata: Česká literatura, Filmové hlášky, Hrady a zámky, Lední hokej,  Světová hudba, Světová literatura, Umění a Zvířata.
 
Unikátní kvízová hra iKnow se skvělým herním systémem...
 
iKNOW
Datum uvedení: 1.6.2014 - již vyšlo a je v prodeji
2–4 hráči
Zcela nové pojetí kvízové hry!
Důvtipná kvízová hra, která kombinuje vědomosti s taktikou. 1 600 otázek ze 4 kategorií z celého světa a k tomu 4 800 zajímavých nápověd.
 
Pět okurek
 
Pět okurek
Datum uvedení: 1.6.2014 - již vyšlo a je v prodeji
2–6 hráčů
Rychlá karetní hra pro 2–6 hráčů. Je to štychová hra, ve které je cílem nevyhrát poslední štych. Hráč ve svém tahu buď vezme štych zahráním stejné nebo vyšší karty, nebo musí zahrát svou nejnižší kartu. Na konci kola vypadnou všichni, kdo posbírají více než 5 okurek. Ostatní hrají dále až do závěrečného finále. Jedná se o zmodernizovanou verzi původně skandinávské hry Agurk.
 
Nové pohádkové hry Tři malá prasátka a Baba Jaga
 
Pohádkové hry - Tři malá prasátka a Baba Jaga
Datum uvedení: 1.7.2014 - již vyšlo a je v prodeji
2–5 hráčů
Tři malá prasátka - hra na motivy světoznámé pohádky. Rodinná hra s kostkami, kterou si zahraje 2–5 hráčů od 6 let. Ve hře si házíte speciálními kostkami, za symboly si stavíte dům. Musíte si ale dát pozor na vlka, aby vám ho nesfouknul.
Baba Jaga je další hra z řady her na pohádkový motiv. Pohádka je také její součástí. Vaším úkolem je uniknout čarodějnici, která by si vás nejraději dala k večeři. Pravidla jsou jednoduchá. Jeden hráč hledá ingredience, které potřebuje k seslání kouzla, ostatní zároveň posouvají figurku Baby Jagy. Tím odměřují prvnímu hráči čas na hledání. Vyvolaná kouzla mají různý efekt, mohou hráčům pomáhat či jim hru ztěžovat.
 
Enigma - hra plná logických hádanek a kvízů...
 
Enigma
Datum uvedení: 1.6.2014 - již vyšlo a je v prodeji
2–4 hráči
Ve hře Enigma narazíte na systém plazmových rozvodů, který je zakódován různými hádankami. Pokud hádanky rozluštíte, můžete rozvody propojit a obsadit je svými techniky a získat tím více energie než soupeři. Ve hře plníte různé logické a prostorové hádanky, abyste mohli poté přidat kartičku k propojení rozvodů.
 
Hra Bang - kostková verze
 
Bang! kostková hra - již vyšlo a je v prodeji
Datum uvedení: 1.8.2014
3–8 hráčů
Rychlý a jednoduchý herní princip, sousta zábavy. Základ hry zůstal stejný jako v původní karetní hře Bang! Stejně tak rozdílné cíle jednotlivých rolí. Místo karet se ale používáte pět speciálních kostek. K dispozici máte až tři hody. Podle výsledku můžete střílet na sousední hráče, zvýšit dostřel, léčit se. Musí si dávat pozor na symbol šípu, který může přivolat indiány, kteří vás také mohou připravit o život.
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25