Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Co letos připravujeme v Kouzelném čtení?

18.02.2015 Hry a zábava

Česká republika, interaktivní slabikář, zeměpisná hra nebo hra do auta, zábavné puzzle! Kouzelné čtení plné novinek - čtěte, co připravujeme!

 
Jsme moc rádi, že se Vám Kouzelné čtení líbí a moc děkujeme za Vaše návrhy a nápady na nové knihy. Na spoustě z nich se již intenzivně pracujeme, letos nezůstaneme jenom u knih. Na pultech obchodů se objeví také interaktivní hry a puzzle. Konkrétnější termíny uvedení budeme samozřejmě upřesňovat. Pokud chcete mít dokonalý přehled, co se v Kouzelném čtení děje nového, přihlaste se k odběru novinek na www.kouzelnecteni.cz.
 
Všechny informace o novinkách najdete v sekci Připravujeme na webu kouzelnecteni.cz.
 
Zpívánky 1  (duben 2015)
Kniha obsahuje dvanáct lidových písniček včetně barevných not, které si děti mohou samy přehrát pomocí Kouzelného piana. Mohou si zahrát a zazpívat známé písničky jako je Jede, jede poštovský panáček, Pec nám spadla nebo třeba Holka modrooká.
 
Česká republika  (léto 2015)
Děti se v knize zábavnou formou dozví spoustu zajímavostí o městech, krajích, pohořích, vodstvu, průmyslu, zemědělství a osobnostech naší republiky. Vše si pak děti mohou vyzkoušet pomocí zábavných kvízů, které jsou rozděleny do tří obtížností. Tato kniha je perfektní doplněk pro výuku vlastivědy a zeměpisu.
 
Hra do auta  (léto 2015)
Hra do auta zabaví Vaše děti při cestování autem. Cílem hry je správně odpovídat na otázky, které jsou zaměřené na silniční dopravu a dopravní výchovu, ale obsahuje mnoho dalších otázek na různá témata. Dítě si může hrát samo nebo s ostatními cestujícími. 
 
Slabikář  (podzim  2015)
Díky interaktivnímu slabikáři budou mít děti abecedu v malíčku. Pomocí zábavných kvízů si děti budou procvičovat jednotlivá písmena a učení tak pro ně bude hra. 
 
Kniha pohádek  (podzim 2015)
V této pohádkové knize naleznete 8 klasických pohádek, se kterými se dětem bude krásně usínat. Samozřejmě nezůstaneme pouze u poslouchání pohádek. Děti si budou moci zahrát s pohádkovými postavičkami i hrát a odpovídat na jejich záludné otázky.
 
Anglický obrázkový slovník  (podzim 2015)
Interaktivní obrázkový slovník pro začátečníky i mírně pokročilé. Kniha obsahuje základní slovíčka s obrázky a jednoduché věty.
 
Logopedická kniha  (podzim 2015)
Kniha učí děti jak správně mluvit. Pomocí interaktivních kvízů si děti samy procvičují mluvení. Součástí knihy jsou i kouzelné samolepky pro nahrávání, aby si děti mohly svoji výslovnost poslechnout. Kniha je zaměřena na výslovnost písmen D, T, N, L, R a Ř.
 
Cesta kolem světa   (listopad 2015)
Cesta kolem světa je zeměpisná hra pro celou rodinu. Budete si v ní moci vyzkoušet, jak dobře na tom jste se státy světa a jejich hlavními městy, ale také třeba vlajkami a dalšími zajímavostmi. 
 
Můj stát (podzim 2015)
Můj stát bude první z řady interaktivních puzzle. Budete si moci sestavit puzzle s motivem Pražského hradu a českými státními symboly. Zároveň se o českém státu dozvíte mnoho zajímavostí.
 
Pokud se mezi novinkami neobjevila právě ta novinka, na kterou čekáte, tak nezoufejte. Na dalších projektech pracujeme. Za zmínku jistě stojí knihy o české historii nebo lidském těle. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25