Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Balíček společenských her pro knihovny

06.09.2013 Hry a zábava

Exkluzivní nabídka pouze pro knihovny - půjčujte hry od ALBI, získáte je za neuvěřitelně nízkou cenu!

Speciální nabídka pro knihovny - balíček her od ALBI
 
Moderní deskové hry v posledních letech zažily velký rozkvět a staly se populární volnočasovovou aktivitou, která umožňuje příjemně strávit čas s rodinou a přáteli a zároveň rozvíjí myšlení. Balíček her od ALBI tak nabízí knihovnám možnost poskytnout novou a zajímavou službu pro své návštěvníky. Šest her obsažených v balíčku s původní cenou přes tři a půl tisíce korun získáte za pouhých 599 Kč. Akce platí do 15. října tohoto roku.
 
Podmínky obdržení balíčku: 
  1. Umístění plakátu o půjčování her v prostorech knihovny
  2. Umístění letáků firmy Albi v prostorách knihovny a aktivní propagace projektu
  3. Hry jsou určeny pouze pro účely půjčování.

Jaké hry najdete v balíčku? 


PÁRTY ALIAS - velká sázka 

Párty hra pro 4 a více hráčů od 11 let (MOC 499 Kč). Vsaďte si sami na sebe i na své přátele, zda dokáží splnit vtipné a roztodivné úkoly. Budete modelovat z plastelíny, předvádět pantomimu, plnit pohybové úkoly a další. Dokážete to? 
 
DOMINION 
Strategická hra pro 2 - 4 hráče od 8 let (MOC 899Kč). Jednoduchý a netradiční herní princip, rychlá herní doba a spousta strategických možností dělá z Dominion jednu z nejlépe hodnocených her světa. Vybudujte si své dominium a získejte rozsáhlé majetky dříve než soupeři.
 
UBONGO
Rodinná hra pro 2 - 4 hráče od 8 let (MOC 899 Kč). Ubongo je napínavá rodinná hra ve svižném tempu s vyváženým poměrem rychlosti a strategie. V samotném nitru černé Afriky jsou ukryty diamanty nedozírné ceny. Jen šamani místního kmene vědí, jak se k nim dostat. Podaří-li se Vám vyřešit hlavolamy, cesta k pokladům se otevře. Dobře se soustřeďte a buďte pohotoví, ať může zaznít váš vítězný pokřik „Ubongo!“ 
 
V KOSTCE Svět
Vzdělávací hra pro jednoho nebo více hráčů od 8 let (MOC 399 Kč). Desetiminutová hra na procvičení paměti o státech světa, aneb co si zapamatujete za 10 vteřin? Chcete poznat různé země světa? V této hře se s pomocí 71 karet s obrázky různých zemí světa dozvíte vždy to nejzajímavější z každé země. 
 
Zlaté Česko
Kvízová hra až pro šest hráčů od 12-ti let (MOC 699 Kč). Zlaté Česko navazuje na obrovský úspěch vědomostní hry Česko, otázky a odpovědi. Obsahuje zcela nové otázky. Oboustranný herní plán umožňuje hrát i dobyvatelskou verzi této hry, ve které budete dobývat hrad Karlštejn. Během obléhání hradu 
budete za svoje znalosti získávat zlaťáky. Ten nejúspěšnější z vás na konci hry dobude tento slavný hrad.
 
OSADNÍCI Z KATANU – rychlá karetní hra
Karetní hra pro 2 - 4 hráče od 8 let (MOC 299 Kč). Karetní varianta legendární deskové hry. Kdo rychleji postaví více cest a pomůže osídlit ostrov Katan? Je třeba sehnat stavební materiál na nové cesty a vesnice. 
 
Balíček je určen výhradně pro knihovny a je určen pouze k půjčování v knihovnách. V případě zájmu o rozšíření nabídky her k půjčování nabízí firma Albi možnost objednání dalších titulů se slevou 50% z velkoobchodní ceny + dph. Firma Albi nabízí také možnost dodávání her za účelem dalšího prodeje za velkoobchodní ceny. 
 
Celková cena balíčku za 6 her je 599 Kč vč. DPH. Dopravné je zdarma. Balíček posíláme přepravní službou na dobírku. Každá knihovna smí objednat pouze jeden akční balíček. 
 
Jak balíček objednat? 
Balíček objednejte na e-mailu: michal.smid@albi.cz a uveďte následující náležitosti:
  • Fakturační adresu (včetně IČ)
  • Dodací adresu (včetně kontaktní adresy a telefonního spojení)
Objednávky posílejte do 15.10.2013! Fakturu obdržíte zároveň se zásilkou stejně jako plakát a letáky. V případě vyprodání některé položky si vyhrazujeme právo ji adekvátně nahradit. 
 
Za ALBI zdraví Michal Šmíd
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25