Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Vyhrajte s hřejivými plyšáky mikrovlnnou troubu

05.11.2015 Dárky a přání

Kupte si od 9. listopadu do 24. prosince hřejivého plyšáka, pošlete nám kopii účtenky a zařadíme Vás do slosování o skvělé ceny.

Vyhrajte v soutěži s hřejivými plyšáky od ALBI

Zasoutěžte si! Kupte si v uvedeném období hřejivého plyšáka od ALBI a zašlete kopii či foto účtenky e-mailem na adresu: hrejivyplysak@albi.cz. Účtenku si uschovejte, slouží k ověření nároku na výhru. Zařadíme Vás do silvestrovského losování o několik super cen!
 
Co můžete vyhrát? První cenou je mikrovlnná trouba Whirpool, druhou cenou balíček produktů od ALBI v hodnotě 3.000 Kč, třetí cenou pak balíček produktů od ALBI v hodnodě 2.000 Kč. 
 
Hřejiví plyšáci - kolekce zvířátek, která se nahřejí v mikrovlnné troubě a vydrží až 2 hodiny hřát. Plyšáci uleví od bolesti svalů, kloubů nebo bříška a za chladných nocí krásně prohřejí studenou postel. Díky 100% přírodní náplni ze semínek prosa navoněných levandulí příjemně voní a zklidňují. Stačí 2 minuty nahřát v mikrovlnce a potom si užít 2 hodiny báječnou vůni a skvělý relax. 
 

Plné znění pravidel soutěže

Kupte hřejivého plyšáka a vyhrajte mikrovlnnou troubu a další ceny

Smyslem tohoto dokumentu je úprava pravidel spotřebitelské akce Kupte hřejivého plyšáka a vyhrajte mikrovlnnou troubu. Tento dokument závazně upravuje pravidla uvedené akce ve vztahu ke spotřebitelům – soutěžícím. Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků odsouhlasených organizátorem akce.
 
Organizátor akce
 
Organizátorem akce je ALBI Česká republika, a.s, Thámova 13, 186 00  Praha 8, IČ: 49708368 (dále jen „organizátor“)
 
Akce
 
Akce bude probíhat na území České republiky v období od 9.11.2015 do 24.12.2015. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoliv i bez udání důvodů prodloužit či zkrátit dobu trvání  akce, nebo akci zrušit. Výhru v akci mohou získat pouze ti soutěžící,  kteří  splní podmínky této akce.
 
Akce se mohou zúčastnit všechny osoby, které zakoupí alespoň 1 kus hřejivého plyšáka od Albi v obchodech nebo e-shopech v období od 9.11.2015 do 24.12.2015 a zašlou kopii účtenky na e-mailovou adresu: hrejivyplysak@albi.cz. 
 
Z akce jsou vyloučeny všechny osoby v pracovním či obdobném poměru k organizátorovi akce a osoby jim blízké.
 
Výhry
  1. Mikrovlnná trouba Whirlpool MWD322SL, v hodnotě 4.190Kč
  2. Balíček produktů ALBI v hodnotě 3.000Kč. Balíček obsahuje: 1 společenská hra Velbloudí dostihy, 1 společenská hra Slovní jízda, 1 Kvízový kalendář 2016 Toulky po Česku, 1 hřejivý plyšák – Ovečka, 1 relaxační polštář, 1 deštník Original, 1 termohrnek Original, l mikrohadřík Original.
  3. Balíček produktů ALBI v hodnotě 2.000Kč. Balíček obsahuje:  1 společenská hra Slovní jízda, 1 společenská hra Pět okurek, 1 Kvízový kalendář 2016 Toulky po Česku, 1 hřejivý plyšák – Opička, 1 relaxační polštář, 1 dárková utěrka, 1 pouzdro na dokumenty Original.
Slosování
 
Do slosování budou zařazeny všechny e-maily, které budou zaslány na soutěžní e-mailovou adresu v období trvání akce. Slosování výher proběhne dne 31.12.2015. Výherci budou následně písemně kontaktováni a výhry jim budou předány v sídle organizátora, a to nejpozději 31.1.2016. Pokud si výherce nebude moci výhru osobně vyzvednout, je možné se s organizátorem domluvit na jiném způsobu předání.
 
Všeobecná ustanovení
 
Žádný z výherců nemá nárok na poskytnutí náhrady za výhru formou finančního či jiného plnění. Organizátor si vyhrazuje právo nahradit deklarovanou výhru výhrou obdobného typu a odpovídající hodnoty a měnit podmínky předávání výher. Výhry není možné reklamovat, ani měnit jejich typy a provedení. Na výhru nevzniká právní nárok vymahatelný soudní cestou. Organizátor nenese žádnou zodpovědnost za jakákoliv rizika a závazky související s výhrou. Účastí v akci vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly.
 
Souhlas se zpracováním osobních údajů
 
Soutěžící uděluje vstupem do spotřebitelské akce organizátorovi souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů za účelem předání výhry a řešení otázek souvisejících s účastí v akci. Výherce navíc souhlasí s pořízením a zveřejněním audiovizuálního záznamu jeho osoby k propagačním účelům. Souhlas uděluje soutěžící podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon“). Poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány v rozsahu jméno, příjmení, adresa bydliště a další údaje poskytnuté při registraci nebo zadané v průběhu akce. Soutěžící má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat písemnou žádostí doručenou na adresu organizátora. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem jeho doručení organizátorovi. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25