Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Obsah lásky 100 %

31.01.2017 Dárky a přání

Albi Vám přináší inspirátor na ten nejzamilovanější valentýnský dárek. A jaký bude Váš Valentýn?

 
Tajemný Valentýn
Zdánlivě obyčejný hrnek nese skryté poselství. Stačí si uvařit čaj a horký nápoj odhalí desítky zamilovaných barevných srdíček. Pošlete tomu pravému vzkaz v hrnku!
 
Humorný Valentýn
Stylista Josef Láska radí: "Trička s veselými nápisy jsou tím pravým doplňkem pro nejzamilovanější pár na světě." S valentýnskými tričky k sobě prostě patříte!
 
Sladký Valentýn
Je sladká, neodolatelná a miluje ji skoro stejně jako Vás. Koho? No přece čokoládu! Potěšte ji/ho luxusní belgickou čokoládou v maxi velikosti a zamilovaném obalu. 
 
Veselý Valentýn
Odrůdové víno v limitované valentýnské krabici je tím správným společníkem pro Váš valentýnský večer i dárkem, se kterým nemůžete udělat chybu. 
 
Mazlivý Valentýn                                                                                                                               
Me to you je rozverný, střapatý, a hlavně roztomilý medvídek s modrým nosem.  Při každém pohledu na něj si Vaše vyvolená vzpomene, jak moc ji milujete. 
Hravý Valentýn
Okořeňte si valentýnskou oslavu pikantní erotickou hrou od Albi. Pouta, škraboška, bičík, luxusní zlatá kostka a 252 hříšných karet vás dovedou až na samotný vrchol. Na tahu je
spalující vášeň!
Hřejivý Valentýn
Darujte své vyvolené hřejivé plyšové srdce, díky kterému roztaje i ledová královna! Stačí ho nahřát v mikrovlnné tvorbě a pak už si jen užívat tepla a vůně, kterou vydává přírodní náplň z lněných semínek a levandule. V létě stačí srdce vložit do chladničky a nechat se unášet mrazivou vášní.
Romantický Valentýn
Britská vonná svíčka Heart & Home z přírodní směsi sojového vosku provoní Váš domov a designová skleněná dóza s kovovým víčkem bude ozdobou každého interiéru. Intenzivní aroma a delikátní záře vytvoří tu správnou atmosféru pro romantická valentýnská dobrodružství.
Celou valentýnskou kolekci najdete na dárkových prodejnách ALBI nebo na našem e-shopu.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI