Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Výhodné podzimní nákupy s OnaDnes

13.10.2016 Albi prodejny

Chcete nakoupit na dárkových prodejnách ALBI a ušetřit při tom? Přijďte na prodejnu s některým z kupónů OnaDnes v týdnu od 17. do 23. října.

 
Všechny hry, přáníčka a dárky s logem ALBI budou při podzimních nákupech s kupony OnaDnes o 20 % levnější. Při platbě kartou VISA je sleva ještě o 5 % výhodnější. 

Tištěné kupóny

Tištěné kupony pro nákupy s OnaDnes najdete pondělí 17.10. a ve čtvrtek 20. 10. jako přílohu deníků MF DNES. S kupónem stačí přijít na kteroukoliv prodejnu ALBI a levnější nákup je váš.

Kupóny v telefonu

 Pokud nechcete nosit slevovou knížku s sebou, můžete přijít s kupóny na displeji svého telefonu - stačí načíst tento QR kód a slevový kupón ukázat našim kolegyním na prodejně.
 

Kupony v aplikaci VISA PORTMONKA

Mějte všechny slevy, do kamenných obchodů i e-shopů, vždy po ruce, ve Vašem chytrém telefonu, díky aplikaci Visa Portmonka. Stáhnout zdarma ji lze pro telefony s Androidem, Windows i iOS. 
 
 
Slevy platí na všech prodejnách ALBI v České republice v jednotné výši 20 % na veškeré zboží s logem ALBI. Slevy nelze kombinovat, kupon nelze tedy uplatnit na již slevněné zboží nebo zboží v jiné akci. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI