Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Letní půjčovna her na Albi prodejnách

16.06.2017 Albi prodejny

Půjčte si společenské hry zcela ZDARMA! Vyzkoušejte si některou z Albi herních novinek nebo osvědčené herní kousky.

 
Stačí se zastavit na některé z našich prodejen a vybrat si z aktuální nabídky Letní herní půjčovny.  S Letní herní půjčovnou začínáme na všech našich prodejnách už v sobotu 17. června. Hry si lze půjčovat celé léto až do 3. září. 

Jak na to?

Zastavte se na některé z Albi prodejen a zeptejte se na aktuální nabídku Letní herní půjčovny. Půjčit si v jednu chvíli lze pouze jeden kus hry z nabídky. Po vrácení hry si můžete samozřejmě půjčit další hru. 
 
Hry si lze půjčit za vratnou zálohu 200 Kč za jednu hru. Zapůjčená kompletní hra musí být vrácena v Albi prodejně do 14-ti dnů od vypůjčení. V opačném případě může být účtována pokuta z prodlení 50 Kč za každý den, počínaje 15. dnem. V případě odkoupení hry nebude smluvní pokuta účtována. 
 
Nabídka Letní herní půjčovny je platná pouze pro členy ALBI klubu. 

Jaké hry jsou letos v nabídce letní půjčovny?

Cortex - pro hráče od 8 let
 
V unikátní vzdělávací hře Cortex budete čelit osmi různým typům úkolů. Procvičíte si logické myšlení, paměť, postřeh, ale také schopnost rozpoznávat předměty podle hmatu nebo schopnost řešit úkoly pod časovým tlakem.
 
Tipni si! - pro hráče od 12 let
 
Párty hra, u které se dobře pobavíte a leccos se i dozvíte. Dokážete odhadnout, jak dlouho spí žirafa? Jak vysoký byl nejvyšší člověk na světě? Tipujte, sázejte na odhady své či svých spoluhráčů a hlavně se dobře bavte!
 
Slož to! - pro hráče od 7 let
 
Logický rychlík. Slož to je ta pravá hra pro příznivce logických rychlíků. Cílem hráčů je složit elegantní ubrousek s obrázky jídla tak, aby bylo viditelných pouze několik vybraných pokrmů – a to samozřejmě rychleji, než se stejného cíle podaří dosáhnout soupeřům.
 
Makroskop
 
Co vidíš? Odhadneš to? Inovativní rodinná hra Makroskop prověří vaše schopnost zpozorovat celek v detailech. Odkrývejte postupně obrázek umístěný v makroskopu, a uhodněte, co zpodobňuje dříve, než na to přijdou ostatní hráči!
 
V kostce! Desková hra pro hráče od 8 let
 
Brainbox pro chytré hlavy. Nový přírůstek do řady her V kostce! – tentokrát jako desková hra. V čem je rozdíl oproti klasické hře V kostce? Krabice hry tentokrát neslouží pouze jako praktický obal na karty, ale je zároveň i herním plánem. Hra obsahuje 160 karet v 8 různých kategoriích (zábava, lidé a místa, sporty, zajímavosti, umění a literatura, jídlo a pití, příroda, historie). Hráči hází kostkou a postupně sbírají karty - vítězí hráč, který jako první získá jednu kartu z každé kategorie a vrátí se do středu hracího pole.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI