Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Jak to vypadalo při otevření Chodova?

06.09.2016 Albi prodejny

Na konci prázdnin jsme otevřeli naši největší dárkovou prodejnu ALBI v pražském centru Chodov, odhalili nové logo a pokřtili hru Víkend.

Pro děti jsme připravili velký dárek s ještě větším plyšákem a k tomu ještě vyhlásili vítěze naší šťastné soutěže na Facebooku! Tomu říkáme parádní konec prázdnin. 
 
Nová prodejna je skutečně veliká, má přes dvě stě metrů čtverečních a najdete v ní úplně všechno od ALBI. V prodejně jsme ještě více rozšířili sortiment doplňků Home decor, uvedli jsme zde novou kolekci medvídka Tatty Teddy od Me to You a připravili super posezení pro každého, kdo si chce vyzkoušet naše Kouzelné čtení.
 
Dobrou zprávou také je, že díky velkému prostoru se nemusíte do prodejny bát zajet s kočárkem, místa je všude dost i pro pečlivé maminky. Novou ALBI prodejnu najdete na Chodově v patře 0 mezi prodejnami Datart a Bambule.
 

Facebook soutěž

 
Ve Facebookové soutěži se nakonec sešlo neuveřitelných 300 soutěžních příspěvků, takže nám chvíli zabralo všechny je pečlivě přečíst. Absolutní vítězkou se nakonec stala Martina Čermáková, která si převzala ceny přímo na naší prodejně. Gratulujeme i dalším 25 vylosovaným šťastlivcům - Andrea Neugebauer, Anna Pytlíková, Aňa Všetíčková, Bára Pázlerová, Denisa Babuliaková, Dita Zwettlerová, Gabriela Živčáková, Ilona Špačková, Jiřina Jansová, Klára Spurná, Lucie Součková, Ludmila Míková, Marcela Dubinová, Markéta Mikulíčková, Martina Vodakova, Martina Zajíčková, Marťulína Ferklová, Maruška Milová, Petra Krátká, Radmila Seamstress, Soni Bedrníková, Šárka Urbanová, Tomas Hudec, Zdenka Pinkasova, Zuzana Havlová.
 

Křest kvízové hry Víkend

 
Společně s televizí Nova jsme pro vás připravili a na prodejně pokřtili novou kvízovou hru Víkend na motivy stejnojmenného televizního pořadu. Seznamte se s populárními i méně známými příběhy štěstí a tragédií, výher i proher, objevů i nezdarů. 
 

A nezapomeňte na slevy

 
Jenom chceme připomenout, že až do 11. září lze u pražské prodejně na Chodově nakoupit vybrané produkty se šťastnou slevou 25 %. Stačí si z našich stránek vytisknout slevové kupóny
 
Přijďte se za námi podívat, vaše ALBI
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI