Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Extra vánoce s O2 - nakupujte u ALBI se slevou 15%

21.11.2016 Albi prodejny

Extra vánoční nákupy s O2 právě začaly. Pořiďte u ALBI ty nejlepší dárky pro svou rodinu a přátele s akční slevou 15 %. Jak to zařídíte?

Nakoupit výhodně můžete na všech dárkových prodejnách ALBI nebo na e-shopu ALBI, když to máte do prodejny daleko. Akční nabídka O2 platí až do neděle 4. prosince a čerpat slevy můžete neomezeně! Nabídku platí pro každého s mobilním tarifem O2 nebo s internetovým připojením O2.

O slevový kód si napište na stránkách O2 extra výhod, nebo si můžete stáhnout aplikaci do mobilního telefonu, která vám kód vygeneruje - aplikace pro Android nebo aplikace pro iPhone.

Jak na to, když chcete nakoupit na prodejně?

  1. Klikněte na tlačítko Kód pro prodejny.
  2. Zadejte své O2 mobilní číslo nebo číslo přípojky a kód z faktury.
  3. Obdržíte slevový kód.
  4. Kód předložte na pokladně v prodejnách Albi.

Jak na to, když chcete nakoupit na e-shopu?

  1. Klikněte na tlačítko Kód pro e-shop.
  2. Zadejte své O2 mobilní číslo nebo číslo přípojky a kód z faktury.
  3. Obdržíte slevový kód.
  4. Kód vložte na eshop.albi.cz v objednávce do pole „Dárkový kód nebo kupón".

Platnost kódu

Každý vygenerovaný slevový kód má platnost 7 kalendářních dní, nejpozději však 4. 12. 2016. Slevu lze čerpat neomezeně. Sleva platí pouze na nezlevněné zboží a nelze ji kombinovat navzájem s jinou akční nabídkou či slevou.
 
Upozornění pro zákazníky dárkových prodejen ALBI. Pokud využijete při nákupu slevový kupón O2, nepřipisují se body z vašeho nákupu na klubovou kartu!
 
 
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI