Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Dětské hry s báječnou slevou!

26.05.2015 Albi prodejny

Týden pro děti - až do 1. června máme na prodejnách vybrané dětské hry se slevou 20%. Kupte výhodně Kouzelné čtení nebo třeba hry V kostce!

Dětský den

Už od úterý 26. května můžete nakupovat hry pro vaše děti výhodněji. V dárkových prodejnách jsme připravili speciální akci se slevou 20% na spoustu báječných her.

Kouzelné čtení

Unikátní vzdělávací koncept s elektronickou ALBI tužkou si už našel spoustu příznivců. Nakupte výhodněji některou z našich interaktivních mluvících knih - krásně ilustrovanou knihu Svět zvířat, interaktivní učebnici angličtiny Hravá angličtina nebo novinku Kouzelného čtení Zpívánky s 12-ti interaktivními lidovými písničkami. 

V kostce! 

Akce se vztahuje také na všechny oblíbené hry z řady V kostce! Co si zapamatujete za 10 vteřin o přírodě, z abecedy, z pohádkového světa nebo třeba z historie? Skvělá hra pro děti již od 4 let.

Velbloudí dostihy

Krásně zpracovaná rodinná hra s jednoduchými pravidly. Vsázejte na velbloudy v divokých dostizích na Sahaře. 

Kde je Peppa?

Hra pro ty nejmenší již od jednoho a půl roku. Zahrajte si s Peppou na schovávanou! Peppa se vždy umí moc dobře schovat. Ale nebojte se, vždy po chvíli se ozve, takže ji určitě brzy najdete! Sledujte nápovědu na kartách, které vám pomohou ji najít. 

A spousta dalších her

Mezi zvýhodněnými hrami pro děti najdete postřehové hry s želvami ninja Únik z labyrintu a Souboj ninjů nebo novou ALBI slovní párty hru Slovní jízda, kde mohou měřit síly všichni s obrovskou slovní zásobou. 

Těšíme se na vás v dárkových prodejnách ALBI. 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI