Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

O2 výhodné nákupy se slevami až 20 %

14.08.2017 Albi prodejny

Až do 10. září můžete nakupovat na prodejnách Albi s výhodnými slevami od O2. 15% sleva na vše od Albi, 20% sleva na vzdělávací hry.

Sortiment dárkových prodejen Albi máte možnost nakoupit s 15% slevou. Skvělé vzdělávací hry Kouzelné čtení, Kvído a V Kostce! pro předškoláky i školáky máte možnost zakoupit se slevou 20 %. 

Jak čerpat výhodu

Navštivte stránky O2 Extra výhod pro 15% slevu nebo stránku O2 Extra výhod pro 20% slevu na vzdělávací hry. Klikněte na tlačítko Kód pro prodejnu. Zadejte své O2 mobilní číslo nebo číslo přípojky a kód z faktury. Obdržíte slevový kód. Kód předložte na pokladně v prodejnách Albi a sleva je vaše.
 
Slevový kupón obdržíte i prostřednictvím SMS zprávy. Stačí z vašeho telefonu napsat textovku ALBI (pokud máte zájem o 15% slevu na sortiment s logem Albi) nebo HRY (pokud máte zájem o 20% slevu na vzdělávací hry od Albi) na telefonní číslo 999 009.

Pravidla čerpání

Slevu lze čerpat neomezeně. Sleva platí na veškeré zboží s logem Albi (v případě 15% slevy) a nebo na zboží z herních řad Kouzelné čtení, Kvído a V kostce! (20% sleva). Sleva platí pouze na nezlevněné zboží a nelze ji kombinovat navzájem s jinou akční nabídkou či slevou.

Platnost kódu

Slevový kód má platnost 7 kalendářních dní, nejpozději však 10. 9. 2017.
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI