Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

1. září slavíme narozeniny na Chodově

25.08.2017 Albi prodejny

A máme hned dvojí radost, protože zároveň s narozeninovou oslavou představíme naše nové hry pro předškoláky s chobotnicí Kvído.

 
Albi prodejna na Chodově slaví od pátku 1. září až do neděle narozeniny, a to se samozřejmě neobejde bez velké oslavy.
 
V pátek pro vás máme odpoledne připravenou cukrovou vatu pro každého zdarma, až do neděle potom dostanete ke každému nákupu v Albi prodejně jako dárek výherní stírací los. Před obchodním centrem také budeme vypouštět nafukovací Albi balónky se slevami.
 
 
Společně s narozeninovou oslavou představíme v naší největší pražské prodejně nové hry pro předškoláky a nejmenší školáky s chobotničkou Kvído
 
Na co se můžete těšit? Kvídova pohádková divadla, Povídačky na cesty, kvízy pro děti od 3 let a spousta dalších her, které pomáhají dětem objevovat svět kolem nich.
 
Chytré hry pro malé objevitele si můžete na naší prodejně vyzkoušet, pro všechny děti bude mít Kvído připravenou malou cestu za poznáním. Pokud si děti zahrají alespoň čtyři hry od Kvída, dostanou za odměnu zkušební hru Chytrý vějíř - netradiční obrázkové kartičky, které pomáhají dětem rozvíjet soustředění a logické myšlení.
 
 
 
Těšíme se na vás na Chodově, prodejnu najdete v patře 0 mezi prodejnami Datart a Bambule. Slavíme od pátku 1. září až do neděle 3. září!
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI