Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Herní nadílka ALBI na letošní rok

28.01.2015 Hry a zábava

Nakoukněte do herní kuchyně ALBI - ochutnávka z edičního plánu společenských her na rok 2015!

Hříšné kostky (již vyšlo)

Jak název napovídá, jedná se o novinku určenou čistě pro dospělé. V této kategorii chystáme na jaře také zbrusu novou hru, která ponese název Postelové hrátky. O čem tato hra je, si jistě domyslíte sami.
 

Regionální kvízové hry (březen – květen 2015)

Naši nabídku kvízových her již doplnily regiony Střední Čechy a Severní Čechy, nyní pracujeme na Vysočině. Opět se můžete těšit na 900 zajímavých otázek z různých okruhů. 
 

Mozkovna Logik 1 a Logik 2 (duben 2015)

Kdo si rád bystří mozek, tak si přijde na své v našich nových karetních hrách plných záludných hádanek a rébusů. Tyto dvě karetní hry rozšiřují naši úspěšnou edici Mozkovna.
 

Kouzelné čtení – Zpívánky I (duben 2015)

Kouzelné čtení Vám přinese letos spoustu zábavy s novými knihami a interaktivními hrami. První novinkou je kniha nazvaná Zpívánky I. Obsahuje dvanáct lidových písniček včetně barevných not, které si děti mohou samy přehrát pomocí Kouzelného piana. Mohou si zahrát a zazpívat známé písničky jako je Jede, jede poštovský panáček, Pec nám spadla nebo třeba Holka modrooká.
 

Slovní jízda (léto 2015)

Populární hra, ve které soupeříte o písmena ve slovním souboji. 
 

Brainbox velká hra (podzim 2015)

Oblíbené hry V kostce (brainbox) se v letošním roce dočkají uvedení velké deskové hry. Ve hře na Vás čeká spousty nových kartiček z různých okruhů. Také se už těšíte, až si procvičíte paměť i vědomosti?
 
Cacao - rodinná výprava na kakaové boby

Cacao (podzim 2015)

Rodinná hra pro 2-4 hráče od 8 let, kde se s svým kmenem vypravíte do pralesů získávat kakaové boby a prodávat je na nově vzniklých tržnicích. V této hře pokládáte kartičky a postupně vzniká herní plán. Hra má velmi zajímavý herní princip, který nabízí hodně taktických možností, ale je velmi jednoduchý.
 
Robinson Crusoe

Robinson Crusoe (podzim 2015)

Náročnější kooperativní hra pro 1–4 hráče Robinson Crusoe: Dobrodružství na prokletém ostrově. Skvělá atmosférická hra, která od roku 2012 postupně získala řadu herních ocenění (Golden Geek, hru roku v Polsku a Švýcarsku, nominaci na cenu IGA). Rozhodně událost, kterou by si neměl žádný nadšený hráč deskovek nechat ujít.
 

Na co se letos ještě můžete těšit?

Chystáme temné rozšíření hry Dominion – Dark Ages, světlo světa spatří kompaktní verze Osadníků z Katanu a pokračování se dočká také kooperativní hra Andor. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25